Een verhuizing vraagt om een buitengewoon strakke planning. Zeker wanneer een bedrijf of kantoor verhuist. Alle zaken moeten exact op elkaar aansluiten zodat er geen fouten worden gemaakt en er geen tijdverlies is. Uw klanten rekenen er immers op dat u snel weer operationeel bent op uw nieuwe locatie. Uw medewerkers zullen tijdens de verhuizing zo min mogelijk onrust en verstoring van hun dagelijkse routine ervaren.

Projecten

Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe verhuizingen kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden. Een vlekkeloze projectverhuizing is vrijwel ondenkbaar zonder een goede voorbereiding. Overleg met alle betrokkenen is daarbij van groot belang.

Planning

In een overzichtelijk draaiboek wordt nauwkeurig weergegeven wat van iedereen verlangd wordt en hoeveel tijd daarvoor nodig is. Hierbij wordt ook rekening gehouden met levertijden van meubilair, bouwactiviteiten, vergunningen etc. zodat er zich geen onverwachte problemen kunnen voordoen tijdens de verhuizing.

Handymanservice

Na de feitelijke verhuizing start de nazorgfase. Hierbij zorgt onze “handyman” voor het direct optimaal functioneren van het personeel op de nieuwe werkplek. Hieronder vallen het ophangen van white boards, schermen, schilderijen en andere technische opdrachten, bijvoorbeeld om een bureau op hoogte te stellen of een kantoorindeling alsnog te wijzigen.

Projectbegeleiding

Onze ervaren projectleider Nico Staalman is specalist op het gebied van complexe verhuizingen en staat vanaf de voorbereidende besprekingen tot het moment waarop u op uw nieuwe locatie weer volledig operationeel bent voor u klaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op vraag gerust om onze referentielijst.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nieuwe Havenweg 47
1216 BL Hilversum
Opslag
Nieuwe Havenweg 45 C
1216 BK Hilversum
Telefoonnummer
035-6420520
E-mailadres
info@staalmanverhuizingen.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right