Staalman Verhuizingen Hilversum heeft een jarenlange ervaring in het verhuizen van senioren naar woonzorgcentra, serviceflats, aanleunwoningen of naar verpleeghuizen. Wij werken in ’t Gooi en omstreken voor vele zorginstellingen.

Als u met Staalman verhuist dan kiest u voor een compleet verzorgde verhuizing.

Onze verhuizers

  • Pakken alles voor u in
  • De- en monteren het meubilair
  • Nemen verpakkingsmaterialen mee

Mocht u toch zelf nog wat willen inpakken dan worden vooraf de verhuisdozen bezorgd.

Desgewenst vervoeren wij ook spullen naar andere adressen, bijvoorbeeld naar uw kinderen, familie of vrienden of misschien wel naar een veiling.

Opslag

Mocht u een deel van uw inboedel voor korte of langere tijd willen laten opslaan, dan beschikken wij over een uitstekende opslagfaciliteit.

Bezemschoon opleveren oude woning

Staalman Verhuizingen kan na de verhuiizng ook uw oude huis ontruimen en bezemschoon opleveren. Het betreft dan het afvoeren van overtollig meubilair, maar ook het opnemen van vloerbedekking en/of parket, het afnemen van rails, lampen en gordijnen. Kortom, het compleet leegmaken van het huis, inclusief de zolder, bergruimte en/of garage. Staalman zorgt er voor dat alles netjes wordt opgeleverd voor de volgende bewoner. Zelfs de huissleutel(s) kunnen wij voor u bezorgen op het door u op te geven adres. En dat alles voor een, vooraf overeengekomen, vaste prijs.

Offerte

Voor het uitbrengen van een offerte komt eerst onze verhuisadviseur op afspraak bij u langs. U wordt dan geïnformeerd over de werkzaamheden die er door Staalman Verhuizingen kunnen worden gedaan en u bespreekt wat u wilt laten doen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nieuwe Havenweg 47
1216 BL Hilversum
Opslag
Nieuwe Havenweg 45 C
1216 BK Hilversum
Telefoonnummer
035-6420520
E-mailadres
info@staalmanverhuizingen.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right