Verhuisdozen

De verhuisdozen krijgt u in bruikleen tot 4 weken na de verhuizing. Onze verhuisdozen zijn vouwdozen hierbij dient u geen tape te gebruiken. Vouw en sluit de dozen zoals aangegeven op de buitenzijde. Pak de dozen zodanig vol, dat de deksel vlakgesloten kan worden.

Inpakken van de verhuisdozen

Begin ruim op tijd met inpakken. Ook al gaat u pas over een paar maanden verhuizen, pak alvast wat spullen in die u toch niet (meer) nodig heeft. U kunt telefonisch een bezorgafspraak maken met onze planning tel: 035-6420520.

Wat zit er in de verhuisdoos?

Schrijf op wat erin de doos zit en voor welke ruimte deze bestemd is op het nieuwe adres. Bijvoorbeeld: Inhoud kasten, Masterbedroom, Speelgoed, Slaapkamer zolder of inhoud keukenkastes, Keuke etc. etc. Gebruik hiervoor altijd onze verhuisetiketten. Deze ontvangt u van ons bij de levering van de verhuisdozen. Gebruik per doos twee etiketten. Plak 1 etiket boven op de doos en 1 aan de zijkant, zo kunt als de dozen opgestapeld zijn nog steeds zien wat erin zit.

Gebruik voor elk vertrek aparte dozen

Als u gaat verhuizen kunt u het beste ieder vertrek afzonderlijk inpakken. Gebruik dan ook voor ieder vertrek aparte verhuisdozen. Dit bespaart tijd bij het uitpakken.

Breekbare spullen

Als er in een verhuisdoos waardevolle en/of breekbare (bijv. glas) spullen zitten, schrijf dit dan op het etiket, zo kunnen onze verhuizers extra voorzichtig met deze dozen omgaan.

Vulmateriaal gebruiken

Vul verhuisdozen, mits deze niet helemaal vol zitten, op met vulmateriaal. Dit kunt u ook gewoon met oude kranten doen. Zo voorkomt u dat er tijdens de verhuizing spullen kapot gaan.

Niet te zwaar belasten

Zorg er wel voor dat de dozen niet overbelast worden. De dozen kunnen een maximaal gewicht van 20 kilo dragen. Pak boeken zoveel mogelijk plat in, met de ruggen tegen elkaar aan. Boeken en papier niet hoger inpakken dan de handvaten van de doos.

Zwaar onder, licht boven

Doe uw zwaardere spullen onderaan in de doos, doe de lichtere spullen er vervolgens bovenop.

Meubilair

Afhankelijk van de kwetsbaarheid van het meubilair wordt dit of in de verhuiswagen of in huis verpakt en zo nodig geseald. Het meubilair wordt door de verhuizers vakkundig in de verhuiswagen geladen.

Wasmachine, wasdroger en fornuis

Loskoppelen en beveiligen volgens voorschriften van de fabrikant.

Garderobe

Alle hangende kleding wordt op de verhuisdag door onze verhuizers in speciale garderobedozen gehangen en hangend vervoerd. Indien u voor de verhuizing uw linnenkast demonteert, kunnen de garderobedozen ook vooraf bezorgd worden. Hang stropdassen, riemen en lege kleerhangers niet in de garderobedoos maar pak deze in een verhuisdoos.

Lastige spullen om te verhuizen

Tijdens het inpakken zult u spullen tegenkomen die u niet zomaar in een doos kunt stoppen. Hieronder volgt een lijstje met veel voorkomende ‘speciale’ voorwerpen. Met deze tips neemt u ook deze spullen eenvoudig en veilig mee.

Glas en servies
Wikkel glaswerk, zoals glazen en borden apart in papier. Stop ze vervolgens in kleine doosjes. Gebruik bijvoorbeeld een paar handdoeken om ze in te leggen.

Spiegels en schilderijen
Laat het ons weten wanneer u een kostbaar schilderij bezit. Wij hebben hier speciale schilderijdozen voor.

Planten
De kleinere planten kunt u in een open doos bij elkaar inpakken, liefst zonder sierpot. Zorg ervoor dat het water uit de sierpot is verwijderd. Pak planten en sierpot in de zelfde doos in. Bescherm de sierpot met papier. Grote planten gaan los mee in de verhuiswagen. Wikkel de planten in papier.

Lampen en lampenkappen
U dient altijd de lampenkappen van de schemerlamp te verwijderen. Lampenkappen en voeten altijd apart verpakken. Lampenkappen die niet in een doos passen worden door de verhuizers verpakt.

Schoonmaakmiddelen
Doe de schoonmaak artikelen altijd in een aparte doos. Verdunningsmiddelen en benzine kunnen wel met de verhuiswagen mee, maar mogen niet door ons in opslag genomen worden ( indien op uw verhuizing van toepassing).

Elektronische apparaten
Pak uw waardevolle (elektronische) apparaten, zoals uw PC, indien mogelijk in hun originele verpakking in. Dit omdat deze verpakking ervoor gemaakt is en uw apparaat dan weinig ruimte heeft om te verschuiven in de doos.

Frituurpan
De frituurpan zonder frituur vet in pakken. Dit om te voorkomen dat de doos met de frituurpan gaat lekken en de rest van uw inventaris niet onder de frituurvet komt te zitten.

Opslag van uw inboedel

Het is belangrijk dat goederen schoon en droog in de opslag gaat. Denk ook aan buitengoederen zoals tuinmeubilair, beelden verlichting. Kleding gordijnen, vloerkleden, wandkleden en verder alles wat wan natuurlijke vezels gemaakt is, moet schoon de opslag in. Geef het fornuis de ijskast en de vaatwasser een extra schoonmaakbeurt.

Verhuiswagen parkeren, overleg met de buren

Staan er bij u overdag auto’s voor de deur geparkeerd? Overleg dan ruim van tevoren met buren en andere betrokkenen dat er op uw verhuisdag plaats vrij is voor de verhuisauto.

Binnenlift gebruiken

Woont u in een flatgebouw, laat de huismeester/buren dan tijdig weten wanneer u gaat verhuizen. Dit in verband met het gebruik van de interne lift.

Na de verhuizing

Pak de spullen boven de dozen uit het papier. Mocht er ongeluk iets vallen dan valt het in de verhuisdoos en niet op de grond. Leg de verhuisdozen op een bereikbare droge plaats bij elkaar. Het gebruikte inpakpapier kunt u meegeven met het oud papier zodat het weer gerecycled kan worden. Volg voor het inklappen van de verhuisdozen de instructies op de buitenzijde. Zodra alle verhuisdozen leeg zijn kunt u telefonisch een ophaalafspraak maken met onze planning tel: 035-6420520.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nieuwe Havenweg 47
1216 BL Hilversum
Opslag
Nieuwe Havenweg 45 C
1216 BK Hilversum
Telefoonnummer
035-6420520
E-mailadres
info@staalmanverhuizingen.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook een offerte aanvragen via deze pagina.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right